Aikasparraus

KATOAAKO AIKA PÄÄMÄÄRÄTTÖMÄÄN HAAHUILUUN?

Jos tämä on tuttua, jatka lukemista…


Aika ja ajankäyttö olivat minulle aiemmin isoja pulmia.

Tai oikeastaan pulmani oli se, että aika tuntui valuvan hukkaan ja päiväni kuluivat isolta osin päämäärättömään haahuiluun.

Halusin tehdä ja saada aikaiseksi; motivaatiosta ei siis ollut puutetta.

Olin elämäni aikana usein ihmetellyt, mikä on syynä siihen, että jotkut ihmiset saavat vaikkapa yhden päivän aikana huomattavasti enemmän aikaiseksi kuin toiset.

Halusin itsekin olla tuotteliaampi, ja oli paljon asioita, joita olisin halunnut päivieni aikana tehdä, mutta en pystynyt.

En tajunnut, miksi aika tuntui valuvan käsistäni ja miten ihmeessä aloittaminen ja aikaansaaminen oli niin vaikeaa.

Sain vastauksen pohdintoihini tutustuttuani tarkemmin aikaan ja siihen, että me ihmiset koemme sen eri tavalla.

Ymmärsin hyvin pian, että sillä, miten ajattelen aikaa (eli miten koen ja näen ajan mielessäni) on suuri vaikutus sekä hyvinvointiini että siihen, miten paljon saan aikaiseksi esimerkiksi tunnissa.

Minusta oli kertakaikkisen ihmeellistä todeta korvieni välissä tapahtuneiden muutosten vaikutukset konkreettisesti arjessani.

Tehtäviin tarttuminen on yksinkertaista ja ne tulevat tehdyksi.

Mystinen musta-aukko, johon aikani vaikutti aiemmin katoavan… noh, johonkin se hävisi enkä ole sitä takaisin kaipaillut.

Olen aiemmin pitänyt tähän aiheeseen liittyviä koulutuksia isommille ryhmille ja saanut ilahduttavaa palautetta, kuten tämän (poimin tähän oleellisimmat osat, palaute on kokonaan luettavissa nettisivuillani):

”Piia piti Aika ja tavoitteet -koulutuksen ryhmäpäälliköillemme maaliskuussa 2016. Tilaisuuden järjestäjänä pidimme erityisesti hyvin valmistellusta esityksestä ja aikakäsitteen avaamisesta, mikä on erilainen meillä jokaisella. — Osallistujilta saamamme palaute oli myönteistä ja kiitollista siitä, että päivään tuli tunteja lisää käytettäväksi.

Careliana Oy

Jos tunnistat itsesi aiemmin listaamastani kuvauksesta, haluan tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua AIKASPARRAUS-yksilövalmennukseen normaaleja tuntihintojani edullisemmin.

Aikasparraukseen voit osallistua 65€ tuntihintaan ja varaamme valmennukseen 2 tuntia eli hinta yht. 130€. (Norm. 170€)

Hinnat sisältävät alv 24%.

Nämä yksilövalmennukset toteutan  joko Yläneellä (Pöytyällä), netin kautta videopuheluna tai Turussa.

Voit odottaa minun kohdistavan jakamattoman huomioni sinuun ja siihen, miten hahmotat ajan mielessäsi, ja millä tavoin nykyinen ajanhahmottamistapasi vaikeuttaa aikaansaamista.

Näiden perusteella teemme tarvittavia muutoksia, jotta tapasi hahmottaa aikaa edistää hyvinvointiasi ja asioiden aikaansaamista.

Niin hassulta kuin tämä ehkä kuulostaakin, tarjolla on lisää tunteja päiviisi! Kun tapasi hahmottaa aikaa tukee tekemistä eikä estä sitä, voit saada yllättävän paljon aikaan!

Huom! Tässä valmennuksessa ei ole kyse siitä, että pusket väkisin silloin kun olet väsynyt ja tarvitset lepoa. Omasta kokemuksestani tiedän, ettei hankaluuksissa saada aikaiseksi ole aina kyse väsymyksestä ja levon tarpeesta. Silti haluan korostaa, että tässä ei ole kyse oman itsen pakottamisesta jaksamisen äärirajoille.

Tämä valmennus on tarjolla tähän hintaan vain rajallisen ajan, joten jos mielit mukaan, laita viestiä saman tien, niin otan sinuun yhteyttä ja jutellaan asiasta lisää.

[email protected]

puh. 050-3228675