Astetta parempi arki 

Kaikilla ihmisillä lienee pohjimmiltaan sama toive: Haluamme elää hyvää elämää. Toivomme, että arki sujuu ja voimme psyykkisesti ja fyysisesti hyvin. 

Monien elämä on kuitenkin tosi kuormittavaa. Psyykkinen tai fyysinen pahoinvointi taitaa olla pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Voi olla vaikeaa hahmottaa, mistä lähteä liikkeelle, vaikka tietäisit, että jotain on hyvä muuttaa. 

Siksi Astetta parempi arki -haaste on olemassa. Se auttaa tutkailemaan arkeasi, jotta voit edetä pienin askelin kohti astetta parempaa arkea. 

Osa 1: Maailma. Nykyaika.

Maailma muuttuu nykyään hurjaa vauhtia. Meillä ihmisillä on kaikista muutoksista huolimatta edelleen käytössämme ns. sama käyttöjärjestelmä kuin kaukaisilla esi-isillämme. Siksi tässä osassa puhumme erityisesti nykymaailmaan ja -aikaan liittyvistä rasitteista. 

1. osan työkirjan voit ladata alta. (Avautuu uuteen välilehteen.)

Osa 2: Ihmissuhteet

Olemme pohjimmiltamme laumaeläjiä. Erityisesti viime vuosikymmeninä on tapahtunut muutoksia, jotka eivät tue tarvettamme olla osa yhteisöä.  

Ihmissuhteet kuitenkin ovat edelleen tärkeä hyvinvointiimme vaikuttava asia. Siksi tässä osassa tarkastellaan ihmissuhteita, ja sitä, millaista elämäsi ihmissuhteiden osalta tällä hetkellä on, ja miten tämä osa-alue voisi jatkossa paremmin tukea hyvinvointiasi. 

Tämän 2. osan työkirjat saat ladattua itsellesi alla olevaa nappulaa klikkaamalla. (Avautuu uuteen välilehteen.)

Osa 3: Sinä

Sinä olet oman elämäsi keskiössä ja jos sinä voit huonosti, elämä muutoinkaan tuskin tuntuu kovin mukavalta tai arki sujuvalta. Tässä osassa keskitymme siihen, miten päivittäiset tapasi tukevat hyvinvointiasi, mikä antaa sinulle energiaa, ja mikä kuluttaa sitä, ja niin edelleen. 

Lataa työkirja alla olevaa nappulaa klikkaamalla. (Avautuu uuteen välilehteen.)

Osa 4: Löydökset

Aiempien osien aikana saatoit huomata monia asioita, jotka edistäisivät hyvinvointiasi. Mutta mistä lähteä liikkeelle? 

Tässä osassa autan sinua järjestelemään ajatuksiasi, tarkastelemaan kolmessa aiemmassa osassa saamiasi oivalluksia, ja tekemään suunnitelmaa jatkosta.

Lataa työkirja itsellesi alla olevaa nappulaa klikkaamalla. (Avautuu uuteen välilehteen.)

© Copyright Your Company.  All Rights Reserved

Join us in this free webinar

Imperdiet consequat porta consequat nec scelerisque enim justo vivamus pulvinar curae suscipit gravida nullam.

Close