Maksuton jäsenalue viikkokirjetilaajille

Kenelle viikkokirjejäsenyys on sopiva:

Haluan auttaa sellaisia ihmisiä, jotka aktiivisesti etsivät keinoja edistää omaa hyvinvointiaan ja sitä kautta vaikuttaa positiivisella tavalla myös läheisiinsä. Useimmiten on niin, että kun me itse voimme hyvin, niin myös lähipiirimme voi voida paremmin.

Viikkokirjetilaajien maksuttomalta jäsenalueelta löytyy kätevästi samasta paikasta vinkkejä oman hyvinvointisi lisäämiseen.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, tule mukaan!

Kenelle en suosittele viikkokirjejäsenyyttä:

Jos olet tiukasti sitä mieltä, että psykiatrinen diagnoosijärjestelmä on ehdoton totuus ja muista näkökulmista ei voi edes keskustella, niin en suosittele viikkokirjejäsenyyttä.

Omassa ajattelussani mielenterveysasioihin liittyen vaikuttaa erityisesti kriittisen psykiatrian näkökulma, joka suhtautuu hyvin eri tavalla esimerkiksi ajatuksiin diagnoosien hyödyllisyydestä ja lääkkeiden tarpeellisuudesta kuin ns. valtavirran psykiatria.

Vaikka kaikki sisällöt eivät suoranaisesti mielenterveyspulmiin vaan yleisemmin mielen hyvinvointiin, niin tämä näkökulmani varmasti häiritsee sinua jos olet asiasta ehdottomasti eri mieltä.

Jos sen sijaan olet valmis tutkimaan erilaisia näkökulmia, olet toki tervetullut liittymään mukaan.

Liity viikkokirjejäseneksi täyttämällä alla oleva lomake

privacy Kunnioitan yksityisyyttäsi. En lähetä roskapostia.

Miksi sinun kannattaa liittyä viikkokirjetilaajaksi:

 • Työkirjoja ja oppaita maksutta käytössäsi!

  Silloin tällöin kirjoitan blogiini aiheesta, johon teen myös työkirjan, oppaan, tarkistuslistan tms. lisämateriaalin. Viikkokirjetilaajana löydät tuon lisämateriaalin maksuttomalta jäsenalueelta.

 • Kurssien johdantovideot ovat maksutta katsottavissasi!

  Astetta parempi elämä -sivustolla on maksullisia kursseja. Viikkokirjetilaajana sinulla on mahdollisuus halutessasi katsoa kurssien johdantovideot maksutta.

 • Facebook-livevideoiden tallenteita on kätevästi löydettävissä!

  Maksuttomalla jäsenalueella on oma osionsa Facebook-livevideoille, jonne lisään osan pitämistäni Facebook-livelähetyksistä.

 • YouTube Livestream ainoastaan viikkokirjeentilaajille

  Pidän YouTube Livestreameja, joihin mukaan kutsun vain viikkokirjeentilaajat. Tallenteet lisään jäsenalueelle.

 • Saat viikkokirjeen, jossa jaan sinulle hyödyllistä ajateltavaa

  Viikkokirjeen lukijana saat helposti tiedon uusista maksuttomista materiaaleista ja muista ajankohtaisista asioista, sekä mielen hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, vinkkejä yms. Viikkokirje tarjoaa sinulle mahdollisuuden pieneen pysähdykseen arjessasi oman elämäsi, ihmissuhteidesi, kommunikointitapojen, taitojen kehittämisen yms. tärkeän äärelle.

 • Muita etuja, joita saat viikkokirjetilaajana

  Kun olen julkaisemassa esimerkiksi uutta kurssia, sinulla viikkokirjetilaajana on ennakkoilmoittautumismahdollisuus ja/tai sellaisia bonuksia tai lisäetuja, joita ei muille tarjota.

Liity viikkokirjejäseneksi täyttämällä alla oleva lomake

privacy Kunnioitan yksityisyyttäsi. En lähetä roskapostia.

Miksi tämä maksuton jäsenalue on olemassa?

Uskon, että "elämässä saa sen, mitä antaa". Tahdon osoittaa hyvää tahtoa ja tehdä oman osuuteni voidakseni auttaa sinua ja muita ihmisiä.

Kenties kerrot Astetta parempi elämä - sivustosta eteenpäin jollekulle toiselle. Tai kenties huomaat tutustuttuasi tähän, että voin olla sinulle jotenkin muutoinkin avuksi ja tulet vaikkapa mukaan jollekin verkkokurssilleni.

Joka tapauksessa toivon voivani tukea hyvinvointiasi. Siksi olen luonut tämän maksuttoman jäsenalueen. Voit halutessasi milloin tahansa peruuttaa tämän maksuttoman jäsenyyden ja viikkokirjeiden vastaanottamisen.

"Entisenä työkyvyttömyyseläkeläisenä minusta on tärkeää puhua voimaannuttavammista näkökulmista mielen pulmiin ja elämän haasteisiin. Jotakin tämänkaltaista olisin itsekin aikanaan tarvinnut."

Piia Tuominen

valmentaja - ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti - kokemusasiantuntija

Liity viikkokirjejäseneksi täyttämällä alla oleva lomake

privacy Kunnioitan yksityisyyttäsi. En lähetä roskapostia.