Maksuton jäsenalue viikkokirjetilaajille

Katso videolta, mistä maksuttomassa jäsenalueessa on kyse!

Lisätietoa viikkokirjejäsenyyden eduista löydät videon alta!

Liity viikkokirjejäseneksi täyttämällä alla oleva lomake

privacy Kunnioitan yksityisyyttäsi. En lähetä roskapostia.

Kenelle viikkokirjejäsenyys on sopiva:

Haluan auttaa sellaisia ihmisiä, jotka aktiivisesti etsivät keinoja edistää omaa hyvinvointiaan ja sitä kautta vaikuttaa positiivisella tavalla myös läheisiinsä. Useimmiten on niin, että kun me itse voimme hyvin, niin myös lähipiirimme voi voida paremmin.

Viikkokirjetilaajien maksuttomalta jäsenalueelta löytyy kätevästi samasta paikasta vinkkejä oman hyvinvointisi lisäämiseen.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, tule mukaan!

Kenelle en suosittele viikkokirjejäsenyyttä:

Jos olet tiukasti sitä mieltä, että psykiatrinen diagnoosijärjestelmä on ehdoton totuus ja muista näkökulmista ei voi edes keskustella, niin en suosittele viikkokirjejäsenyyttä.

Omassa ajattelussani mielenterveysasioihin liittyen vaikuttaa erityisesti kriittisen psykiatrian näkökulma, joka suhtautuu hyvin eri tavalla esimerkiksi ajatuksiin diagnoosien hyödyllisyydestä ja lääkkeiden tarpeellisuudesta kuin ns. valtavirran psykiatria.

Vaikka kaikki viikon vinkit yms. eivät suoranaisesti mielenterveyspulmiin vaan yleisemmin mielen hyvinvointiin, niin tämä näkökulmani varmasti häiritsee sinua jos olet asiasta ehdottomasti eri mieltä.

Jos sen sijaan olet valmis tutkimaan erilaisia näkökulmia, olet toki tervetullut liittymään mukaan.

Miksi sinun kannattaa liittyä viikkokirjetilaajaksi:

 • Työkirjoja ja oppaita maksutta käytössäsi!

  Silloin tällöin kirjoitan blogiini aiheesta, johon teen myös työkirjan, oppaan, tarkistuslistan tms. lisämateriaalin. Viikkokirjetilaajana löydät tuon lisämateriaalin maksuttomalta jäsenalueelta.

 • Kurssien johdantovideot ovat maksutta katsottavissasi!

  Astetta parempi elämä -sivustolla on maksullisia kursseja. Viikkokirjetilaajana sinulla on mahdollisuus halutessasi katsoa kurssien johdantovideot maksutta.

 • Toivoa toipumiseen -luentotallenne ja muita videoita

  Maksuttomalta jäsenalueelta löydät myös Toivoa toipumiseen -luentotallenteen ym.

 • Facebook-livevideoiden tallenteita on kätevästi löydettävissä!

  Maksuttomalla jäsenalueella on oma osionsa Facebook-livevideoille, jonne lisään osan pitämistäni Facebook-livelähetyksistä.

 • Viikon vinkki -videoita

  Jäsenalueelta löydät myös aiemmin julkaisemiani viikon vinkki -videoita omasta osiostaan.

 • Saat viikkokirjeen, jossa jaan sinulle hyödyllistä ajateltavaa

  Viikkokirjeen lukijana saat helposti tiedon uusista maksuttomista materiaaleista ja muista ajankohtaisista asioista, sekä mielen hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, vinkkejä yms. Viikkokirje tarjoaa sinulle mahdollisuuden pieneen pysähdykseen arjessasi oman elämäsi, ihmissuhteidesi, kommunikointitapojen, taitojen kehittämisen yms. tärkeän äärelle.

 • Muita etuja, joita saat viikkokirjetilaajana

  Kun olen julkaisemassa esimerkiksi uutta kurssia, sinulla viikkokirjetilaajana on ennakkoilmoittautumismahdollisuus ja/tai sellaisia bonuksia tai lisäetuja, joita ei muille tarjota.

Liity viikkokirjejäseneksi täyttämällä alla oleva lomake

privacy Kunnioitan yksityisyyttäsi. En lähetä roskapostia.