Maksuton jäsenalue

Kenelle liittyminen maksuttomalle jäsenalueelle on sopiva:

Haluan auttaa sellaisia ihmisiä, jotka aktiivisesti etsivät keinoja edistää omaa hyvinvointiaan ja sitä kautta vaikuttaa positiivisella tavalla myös läheisiinsä. Useimmiten on niin, että kun me itse voimme hyvin, niin myös lähipiirimme voi voida paremmin.

Maksuttomalta jäsenalueelta löytyy kätevästi samasta paikasta vinkkejä oman hyvinvointisi lisäämiseen.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, tule mukaan!

Kenelle en suosittele jäsenyyttä:

Jos olet tiukasti sitä mieltä, että psykiatrinen diagnoosijärjestelmä on ehdoton totuus ja muista näkökulmista ei voi edes keskustella, niin en suosittele jäsenyyttä.

Omassa ajattelussani mielenterveysasioihin liittyen vaikuttaa erityisesti kriittisen psykiatrian näkökulma, joka suhtautuu hyvin eri tavalla esimerkiksi ajatuksiin diagnoosien hyödyllisyydestä ja lääkkeiden tarpeellisuudesta kuin ns. valtavirran psykiatria.

Vaikka kaikki sisällöt eivät suoranaisesti mielenterveyspulmiin vaan yleisemmin mielen hyvinvointiin, niin tämä näkökulmani varmasti häiritsee sinua jos olet asiasta ehdottomasti eri mieltä.

Jos sen sijaan olet valmis tutkimaan erilaisia näkökulmia, olet toki tervetullut liittymään mukaan.

Miksi kannattaa liittyä:

 • Työkirjoja ja oppaita maksutta käytössäsi!

  Silloin tällöin kirjoitan blogiini aiheesta, johon teen myös työkirjan, oppaan, tarkistuslistan tms. lisämateriaalin. Nämä lisämateriaalit löytyvät maksuttomalta jäsenalueelta.

 • Kurssien johdantovideot ovat maksutta katsottavissasi!

  Astetta parempi elämä -sivustolla on maksullisia kursseja. Sinulla on mahdollisuus halutessasi katsoa kurssien johdantovideot maksutta.

 • Facebook-livevideoiden tallenteita on kätevästi löydettävissä!

  Maksuttomalla jäsenalueella on oma osionsa Facebook-livevideoille, jonne lisään osan pitämistäni Facebook-livelähetyksistä.

 • YouTube Livestreamit

  Pidän toisinaan YouTube Livestreameja, joihin lähetän kutsun sähköpostilla. Tallenteet lisään jäsenalueelle.

 • Saat sähköpostiisi mm. mielen hyvinvointiin liittyviä vinkkejä

  Sähköpostitse saat helposti tiedon uusista maksuttomista materiaaleista ja muista ajankohtaisista asioista, sekä mielen hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, vinkkejä yms.

 • Muita etuja

  Kun olen julkaisemassa esimerkiksi uutta kurssia, sinulla on ennakkoilmoittautumismahdollisuus ja/tai sellaisia bonuksia tai lisäetuja, joita ei muille tarjota.

Miksi tämä maksuton jäsenalue on olemassa?

Uskon, että "elämässä saa sen, mitä antaa". Tahdon osoittaa hyvää tahtoa ja tehdä oman osuuteni voidakseni auttaa sinua ja muita ihmisiä.

Kenties kerrot Astetta parempi elämä - sivustosta eteenpäin jollekulle toiselle. Tai kenties huomaat tutustuttuasi tähän, että voin olla sinulle jotenkin muutoinkin avuksi ja tulet vaikkapa mukaan jollekin verkkokurssilleni.

Joka tapauksessa toivon voivani tukea hyvinvointiasi. Siksi olen luonut tämän maksuttoman jäsenalueen. Voit halutessasi milloin tahansa peruuttaa tämän maksuttoman jäsenyyden ja sähköpostien vastaanottamisen.

"Entisenä työkyvyttömyyseläkeläisenä minusta on tärkeää puhua voimaannuttavammista näkökulmista mielen pulmiin ja elämän haasteisiin. Jotakin tämänkaltaista olisin itsekin aikanaan tarvinnut."

Piia Tuominen

valmentaja - ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti - kokemusasiantuntija