Miten voin auttaa?

Jos sinulla on kysymyksiä, olet oikeassa paikassa! Täältä löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan liittyvät kysymykset

"Jos tulen lyhytterapiaan, niin miten pitkäksi aikaa sitoudun tapaamisiin? Miten pitkään lyhytterapia kestää?"

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian periaatteisiin kuuluu, että tapaamisia on vain niin monta kuin on tarpeen. Itse lyhytterapeuttina suhtaudun jokaiseen tapaamiseen mahdollisesti viimeisenä, ja keskustelen kunkin tapaamisen lopuksi (ellei toisin ole sovittu) jatkosta.

Yleisesti lyhytterapian määritelmänä pidetään alle 20 tapaamista.

"Mitä ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa tehdään? Mistä siellä puhutaan?"

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia keskittyy erityisesti nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, ja siihen, miten haluaisit asioiden olevan elämässäsi. Mitään kiellettyjä puheenaiheita tms. ei kuitenkaan ole.

Tavoitteenani joka tapaamisessa on se, että lähdet jokaisesta tapaamisesta hivenen voimaantuneempana kuin koit olevasi tapaamiseen tullessasi.

"Olet kertonut julkisesti omista menneisyyden kokemuksistasi ja elämäntapahtumistasi. Puhutko näistä lyhytterapiatapaamisissakin?"

Lyhytterapiatapaamiset ovat asiakkaani aikaa, ja silloin keskityn nimenomaan asiakkaan tilanteeseen ja siihen, mikä häntä voi voimaannuttaa ja vahvistaa.

Teen parhaani auttaakseni asiakkaitani ratkaisukeskeisen lyhytterapian keinoin, ja tarvittaessa myös muuta osaamistani hyödyntäen.

Toisinaan voin tavallaan hyödyntää omaa elämänkokemustanikin asiakastapaamisissa, mutta tämä ei tarkoita sitä, että puhuisin tapaamisissa itsestäni tai omista kokemuksistani.

"Miten voin varata ajan ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan?"

Suoraan aikoja voivat varata vain sellaiset henkilöt, joiden kanssa olen jo tavannut tai jutellut puhelimessa ja sopinut tapaamisten aloittamisesta.

Ensimmäinen askel ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan tulemisesta kiinnostuneille on ottaa minuun yhteyttä joko sähköpostilla piia@astettaparempielama.fi tai soittaen/tekstiviestillä 050 322 8675 tai yhteydenottolomakkeella täällä: https://astettaparempielama.fi/ota-yhteytta/

Verkkokursseihin ja teknisiin asioihin liittyvät kysymykset

"Mitä verkkokurssin ostamisen jälkeen tapahtuu?"

Jos sinulla ei ennestään ole käyttäjätunnuksia Astetta parempi elämä -sivustolle:

Saat ensimmäiseksi maksun jälkeen kuitin maksutapahtumasta sähköpostiisi. Lähetän sinulle sähköpostitse myös ohjeet käyttäjätunnuksen luomiseen ja jäsenalueelle kirjautumiseen. Luotuasi käyttäjätunnukset ohjeiden mukaan, pääset kirjautumaan jäsenalueelle.

Jos sinulla on jo käyttäjätunnukset joko maksuttomalle viikkokirjetilaajien jäsenalueelle tai jollekin toiselle maksulliselle kurssille:

Kun käytät uuden kurssin ostaessasi samaa sähköpostiosoitetta kuin aiemminkin, pääsyoikeus juuri ostamaasi kurssiin lisätään automaattisesti olemassa oleviin tunnuksiisi. Kuitti tulee tässäkin tapauksessa sähköpostiisi, mutta erillistä sähköpostia tunnuksien luomiseksi ei silloin tule. Kirjaudu jäsenalueelle, kuten aiemminkin, ja klikkaa jäsenalueen etusivulta juuri ostamasi verkkokurssin nimeä. Jos et viimeistään tunnin kuluessa pääse verkkokurssin nimeä klikkaamalla kurssialueelle, ota minuun yhteyttä.

"Miten pitkään minulla on pääsy kurssimateriaaleihin ostettuani verkkokurssin?"

Sinulla on pääsy kurssimateriaaleihin vähintään 6 kuukauden ajan, ellei kurssin esittelysivulla toisin ole ilmoitettu.

"Maksutavat?"

Verkkokurssit ym. voi maksaa tutuilla suomalaisilla maksutavoilla. Verkkopankkimaksut.

"Mitä jos minulle tulee ongelmia kurssialueelle kirjautumisessa tai muiden "teknisten" asioiden kanssa?"

Ei hätää! Jos et jostain syystä pääse kirjautumaan tai tulee muita teknisiä pulmia, voit laittaa sähköpostia tai vaikka tekstiviestin. Autan sinua mielelläni!

 

Onko sinulla sellaista kysyttävää, johon en vastannut tällä sivulla? Lähetä kysymyksesi sähköpostilla piia@astettaparempielama.fi, niin vastaan sinulle.